LIVE WARSZTATY GOTOWANIA ON-LINE
Jedz dobrze! Czuj się dobrze! Wyglądaj dobrze!
Odkryj coś więcej niż tylko przepisy! Uczestnicząc w warsztatach gotowania on-line, nie tylko nauczysz się przygotowywać pyszne dania, ale także zdobędziesz fachową wiedzę na temat zasad gotowania i odżywiania w praktyce. Zamiast po prostu trzymać się kolejnego przepisu, zdobędziesz umiejętności i wiedzę, które pozwolą Ci gotować w nowy, kreatywny sposób, z łatwością i pewnością siebie!
Dzięki warsztatom prowadzonym przez doświadczonego dietetyka i kucharza, sama staniesz się ekspertem kulinarnym i aktywnie zadbasz o swoje zdrowie, wygląd i dobre samopoczucie!
Poznaj sekrety tworzenia wspaniałych dań śródziemnomorskich, które zachwycą Ciebie, Twoją rodzinę i znajomych!
Przygotuj Syrop z Czosnku i Śródziemnomorskie dania z ziemniaka.
Crocche di Patatte & 3 Sałatki z Ziemniakiem & Syrop z Czosnku
Weź udział w bezpłatnych warsztatach, na których przygotujemy wzmacniający odporność syrop z czosnku i śródziemnomorskie jesienne dania z ziemniaków. Na danie główne zaserwujemy sycylijskie kotleciki, a jako przystawki 3 sałatki z ziemniakiem w wariantach po polsku, grecku i włosku.
LIVE WARSZTATY ON-LINE
Jedz dobrze! Czuj się dobrze! Wyglądaj dobrze!
29 września 2024r.
w niedzielę o godz. 14:00
Crocche di Patatte
Sycylijskie Kotleciki z Ziemniaków i Mozzarelli
Kotleciki z ziemniaków i mozzarelli. Ta popularna sycylijska przekąska, przygotowywana jest z puree ziemniaczanego, parmezanu i mozzarelli z dodatkiem świeżych liści pietruszki lub mięty. Te smaczne chrupiące kotleciki z delikatnym wnętrzem, mogą być serwowane jako danie główne z dowolną surówką, ale również będą idealne jako danie na kolację lub lunch.
Syrop z Czosnku
Wariant podstawowy
Pokonaj przeziębienie i grypę przygotowując syrop z czosnku, który regularnie spożywany wzmocni Twoją odporność w okresie jesienno-zimowym. Naturalna ochrona w formie syropu na bazie czosnku, oliwy z oliwek, cytryny i natki pietruszki.
Sałatki z Ziemniaków
Wariant po polsku, grecku i włosku
Również na wzmocnienie odporności. Idealne na kolację lub lunch, ale sprawdzą się również jako danie główne. W wariancie po polsku: ze śledziem i ogórkami kiszonymi, oraz w stylu śródziemnomorskim – po grecku: z fetą i oliwkami i po włoski: z pomidorkami i mozzarellą.
Jak się łączymy?
Wpisz imię i adres e-mail do formularza poniżej;
Jeśli używasz MESSENGER możesz dołączyć do czatu WARSZTATY Niedziela 14:00, tam możesz pytać o wszystkie dodatkowe szczegóły;
Na 5 min. przed spotkaniem otrzymasz e-mail z LINKIEM przez który łączysz się na warsztaty.
Warsztaty potrwają około 60-90 min.