LIVE WARSZTATY ON-LINE
Mniej gotowania! Więcej zadbania!... o siebie
Odkryj coś więcej niż tylko przepisy! Uczestnicząc w warsztatach gotowania on-line, nie tylko nauczysz się przygotowywać pyszne dania, ale także zdobędziesz fachową wiedzę na temat zasad gotowania i odżywiania w praktyce. Zamiast po prostu trzymać się kolejnego przepisu, zdobędziesz umiejętności i wiedzę, które pozwolą Ci gotować w nowy, kreatywny sposób, z łatwością i pewnością siebie!
Dzięki warsztatom prowadzonym przez doświadczonego dietetyka i kucharza, sama staniesz się ekspertem kulinarnym i aktywnie zadbasz o swoje zdrowie, wygląd i dobre samopoczucie!
Poznaj sekrety tworzenia wspaniałych dań śródziemnomorskich, które zachwycą Ciebie, Twoją rodzinę i znajomych!
Przygotuj Śródziemnomorski Świąteczno-Noworoczny Obiad.
Łosoś w stylu śródziemnomorskim & Puree z kalafiora i brokułów & SZUBA Sałatka ze śledziem & Świąteczne Choineczki
LIVE WARSZTATY ON-LINE
Mniej gotowania! Więcej zadbania!... o siebie
Weź udział w bezpłatnych warsztatach, na których przygotujemy świąteczno-noworoczny obiad z rybą w roli głównej, puree z warzyw, szubę – sałatkę ze śledzia i świąteczne choineczki z sera camembert. Zaoszczędź czas, który będziesz mogła przeznaczyć dla siebie, przygotowujący proste, pyszne i zdrowe dania kuchni śródziemnomorskiej na święta.
22 grudnia 2024r.
w niedzielę o godz. 14:00
Łosoś w Stylu Śródziemnomorskim
z pomidorkami koktajlowymi, pieczarkami i szpinakiem
ŁOSOŚ W STYLU ŚRÓDZIEMNOMORSKIM z pomidorkami koktajlowymi, pieczarkami i szpinakiem. Szybkie danie, które przygotujesz w pół godziny. Zdrowe tłuszcze, błonnik, witaminy i minerały odżywią ciało, a delikatny smak dostarczy rozkoszy dla podniebienia.
Puree z Warzyw
z kalafiora i brokuła
PUREE Z KALAFIORA I BROKUŁ to bogatsza w błonnik alternatywa dla ziemniaków. Idealnie komponuje się z daniem głównym, czyli Łososiem w stylu śródziemnomorskim a dodatkowo pięknie się prezentuje i przygotujesz je w kilka minut.
Świąteczne Choineczki
z sera camembert
STARTER: ŚWIĄTECZNE CHOINECZKI to oryginalna przekąska w kształcie świątecznego drzewka z sera camembert, miodu, orzechów, natki pietruszki i granatu. Śliczne i pyszne choineczki, które urozmaicą świąteczne dania.
Szuba
śledzie pod pierzynką
SZUBA, czyli ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ to warstwowa sałatka z gotowanymi warzywami i śledziem. Ozdoba każdego stołu świątecznego i pyszna konkurencja dla tradycyjnej sałatki jarzynowej. Kolorowe warstwy warzyw pięknie prezentują się w szklanych naczyniach lub w formie tortu sałatkowego. Pysznie, kolorowo i zdrowo!
Jak się łączymy?
Wpisz imię i adres e-mail do formularza poniżej;
Jeśli używasz MESSENGER możesz dołączyć do czatu WARSZTATY Niedziela 14:00, tam możesz pytać o wszystkie dodatkowe szczegóły;
Na 5 min. przed spotkaniem otrzymasz e-mail z LINKIEM przez który łączysz się na warsztaty.
Warsztaty potrwają około 60-90 min.