LIVE COOKING 4: Atum a Gomes de Sa

ATUM A GOMES DE SA  &  SALADA MISTA

Kolejne warsztaty i kolejna cudowna obiadowo-kolacja za nami. To było portugalskie popołudnie – Atum à Gomes de Sá czyli tuńczyk w portugalskim stylu w towarzystwie Salada mista prostej i pysznej sałatki a na deser.. wino Porto prosto znad rzeki Douro na północy Portugalii.

ATUM A GOMES DE SA wersja z tuńczykiem tradycyjnego dania portugalskiego przygotowywanego z dorszem 

Czarne oliwki i plasterki jajka to typowa dekoracja tego dania które przyrządza się głównie z dorszem ale nasza wersja z tuńczykiem wyszła równie wyśmienicie.

SALADA MISTA prosta sałatka portugalska z sałaty, pomidorów, czerwonej cebuli i oliwy

Salada mista, prosta i szybka w przygotowaniu portugalska sałatka w stylu  śródziemnomorskim.

Dania przygotowane na warsztatach:

Dziewczyny to już zaczynają być sobotnie przyjęcia śródziemnomorskie! Gotujecie wspaniale i serwujecie to wszystko przepięknie, dziękuje za wspólny czas przy blacie i przy stole do zobaczenia za tydzień.

Napisz komentarz

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać na stronie Polityki Prywatności.